Ritkaarten

Ritkaartjes van EBS zijn te koop in de bus bij de chauffeur. Je kunt betalen met je bankpas (PIN). Makkelijk als je geen OV-chipkaart of abonnement hebt.

Ritkaart Stad (1 uur)

Met dit kaartje kun je 1 uur onbeperkt reizen met de bus binnen Spijkenisse of Hellevoetsluis. Binnen 45 minuten kun je overstappen en nog maximaal 15 minuten reizen.

Ritkaart Streek (1 uur)

Met dit kaartje kun je 1 uur onbeperkt reizen met de bus in de regio Voorne-Putten en Rozenburg. Binnen 45 minuten mag je met dit kaartje overstappen en nog maximaal 15 minuten reizen.

Ritkaart Buurtbus (1 rit)

Dit kaartje is verkrijgbaar bij de chauffeur van de buurtbus (lijn 192). Het is geldig voor één rit met de buurtbus. Overstappen is niet mogelijk.

Tarieven

Kaarttarief 2022
Ritkaart Stad€ 3,59
Ritkaart Streek€ 5,78
Ritkaart Buurtbus€ 1,47

 

In- en uitchecken met dag- of ritkaart

Rit- of dagkaarten die je in de bus of bij een loket koopt hebben een chip. Het kaartje is alleen geldig als je hebt ingecheckt. Reis je met een dag- of ritkaart dan check je dus bij aanvang van iedere rit in bij een kaartlezer, ook als je het kaartje net bij de chauffeur gekocht hebt.  Als je de bus verlaat, hou je je kaart weer voor de kaartlezer om uit te checken.

Let op!

Losse ritkaarten, dagkaarten en groepskaarten van Connexxion en RET zijn niet geldig in de bussen van EBS!