Ritkaarten

Ritkaartjes van EBS zijn te koop in de bus bij de chauffeur. Je kunt betalen met je bankpas (PIN).

Let op: vanaf 1 januari 2023 kun je geen ritkaartjes meer kopen in de bussen van EBS in de regio Haaglanden. In plaats daarvan kun je in- en uitchecken met je OV-chipkaart of met OVpay. Ook kun je nog steeds een losse dagkaart of kinderdagkaart kopen. Tot en met 31 december 2022 gelden nog de onderstaande tarieven en voorwaarden.

Ritkaart Stad (1 uur)

Met dit kaartje kun je 1 uur onbeperkt reizen met de bus binnen Spijkenisse of Hellevoetsluis. Binnen 45 minuten kun je overstappen en nog maximaal 15 minuten reizen.

Ritkaart Streek (1 uur)

Met dit kaartje kun je 1 uur onbeperkt reizen met de bus in de regio Voorne-Putten en Rozenburg. Binnen 45 minuten mag je met dit kaartje overstappen en nog maximaal 15 minuten reizen.

Ritkaart Buurtbus (1 rit)

Dit kaartje is verkrijgbaar bij de chauffeur van de buurtbus (lijn 192). Het is geldig voor één rit met de buurtbus. Overstappen is niet mogelijk.

Tarieven

Kaarttarief 2022tarief 2023
Ritkaart Stad€ 3,59vervalt
Ritkaart Streek€ 5,78vervalt
Ritkaart Buurtbus€ 1,47vervalt

 

In- en uitchecken

  • Koop je een kaartje bij de chauffeur dan is het kaartje al ingecheckt. Je moet wel uitchecken als je de bus verlaat, en weer inchecken als je overstapt op een andere bus.
  • Koop je een kaartje bij een loket? Dan moet je zelf inchecken door hem bij het instappen in de bus voor de kaartlezer te houden.

Let op!

Losse ritkaarten, dagkaarten en groepskaarten van Connexxion en RET zijn niet geldig in de bussen van EBS!