Over ons

Sinds 9 december 2018 verzorgt EBS het openbaar vervoer in de concessie Voorne-Putten en Rozenburg met 53 duurzame groen gasbussen. Deze regio ligt vlak onder de Rotterdam en de focus van het lijnennet ligt op de snelle, rechtstreeks R-net verbindingen tussen Spijkenisse, Hellevoetsluis en Brielle. De opdrachtgever is Metropoolregio Rotterdam Den Haag. 

Wij zijn EBS

Reiziger en kwaliteit voorop
We zijn een ambitieus, snelgroeiend Nederlands openbaar vervoerbedrijf waar de reiziger en kwaliteit voorop staan. Openbaar vervoer betekent bewegen, verbindingen leggen en onderhouden. Méér dan bus alleen. Wij stellen onze reizigers en hun klantreis centraal door makkelijk en snel reizen van deur tot deur te bieden. Reizen is immers geen doel op zich, maar een middel om zo snel mogelijk van begin- tot eindbestemming te komen, waarbij de reis niet begint en eindigt bij de bushalte. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier.

Onze chauffeur is het visitekaartje op de bus. EBS biedt hoogwaardige dienstverlening met een hoge klanttevredenheid als doelstelling en resultaat.

Meer over EBS, onze missie, visie en kernwaarden kun je lezen op onze corporate website.