Maasvlaktehopper

De Maasvlaktehopper rijdt tussen Brielle Busstation Rugge en het Distripark Maasvlakte. Je reserveert ‘m heel gemakkelijk en snel online of telefonisch.

Reserveer de Maasvlaktehopper online>>

Of bel 088 655 77 24 om je rit te reserveren.

Reserveer je rit minimaal 30 minuten vooraf! Reis je vóór 07.00 uur 's morgens? Reserveer dan een dag van tevoren. In het weekend en ’s avonds reserveer je een uur vooraf je rit.

Wanneer rijdt de Maasvlaktehopper?

De Maasvlaktehopper rijdt op werkdagen in de spitsuren elk half uur. Op de reserveringssite kun je zien waar en wanneer de Hopper rijdt en meteen je rit reserveren. Of kijk in de reisplanner voor alle reisopties. De Maasvlaktehopper stopt alleen bij de haltes waarvoor passagiers hebben gereserveerd om in- of uit te stappen. Je bent dus extra snel op je bestemming.

Waar rijdt de Maasvlaktehopper?

De Maasvlaktehopper rijdt tussen busstation Rugge in Brielle en het Ditsripark. Andere bestemmingen op de Maasvlakte zijn onder meer Futureland, Australiëweg (in de buurt van Lyondell) en Coloradoweg (in de buurt van Uniper).

Welke kaartjes en tarieven gelden in de Maasvlaktehopper?

Je kunt in de Maasvlaktehopper gewoon reizen met je OV-chipkaart. 

Hoe kan ik een rit reserveren met de Maasvlaktehopper?

Je kunt online een rit reserveren op de reserveringssite, of telefonisch reserveren. Je kunt dan ook meteen een terugrit boeken.
Let op: 

  • Reserveer minimaal een half uur van tevoren op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur.
  • Reserveer minimaal een uur van tevoren na 19.00 uur en in de weekends.
  • Reis je vóór 7.00 uur ’s ochtends? Reserveer dan de dag van tevoren.

Spelregels Maasvlaktehopper

  • De OV-chipkaart is geldig in de bus. 

  • Reserveer bijtijds je rit: minimaal 30 minuten voor vertrek op werkdagen tot 19.00 uur. Na 19.00 uur en in het weekend 60 minuten van te voren. Wil je een rit boeken vóór 07.00 uur 's ochtends? Doe dat dan een dag van tevoren.

  • Het reserveren van meerdere ritten is mogelijk.

  • Je wordt op door jou geplande vertrektijd opgehaald bij de halte. Het busje arriveert maximaal 5 minuten na de geplande vertrektijd. 

  • Je arriveert op de geplande aankomsttijd op je bestemming. Zo kun je altijd een eventuele overstap op een andere bus halen.