R-net

Reizen met de zekerheid van R-net door EBS

In Voorne-Putten &Rozenburg rijden twee R-net buslijnen tussen Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse. R-net staat voor betrouwbaar, frequent en comfortabel openbaar vervoer in de Randstad.

Welke R-net lijnen rijden er in de regio?

  • R-net lijn 403: Spijkenisse < > Brielle
    Een deel van de ritten van lijn 403 rijdt door van/naar Oostvoorne en Rockanje.

  • R-net lijn 404: Spijkenisse < > Hellevoetsluis
    Een deel van de ritten van lijn 404 rijdt door van/naar Rockanje.

Samen vormen deze lijnen een ringlijn. In Rockanje rijdt lijn 403 door als lijn 404 en vice versa. Hierdoor is er altijd 2x per uur een doorgaande verbinding Brielle – Oostvoorne – Rockanje – Hellevoetsluis. 

Bekijk de vertrektijden van R-net in de dienstregeling>>

De bussen, trams, metro’s en treinen van R-net zijn goed herkenbaar aan de rood-grijze kleuren en het R-net logo.
Overstappen gaat makkelijk en snel op de knooppunten waar R-net samenkomt met andere vormen van openbaar vervoer. We zorgen voor een goede aansluiting van de R-net buslijnen op station Spijkenisse op de metro naar Rotterdam. Zo profiteren veel reizigers in de regio van R-net, als verlengstuk van de metro.

R-net in de regio

In de komende jaren zul je R-net steeds vaker tegenkomen in de Randstad. Het doel is om in 2028 door de hele Randstad hetzelfde, herkenbare hoogwaardige openbaar vervoer te laten rijden.

Samenwerkende partijen

R-net is een initiatief van de samenwerkende provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Metropoolregio Den Haag Rotterdam en de Vervoerregio Amsterdam. De vervoerders Allgobus, Arriva, Connexxion, EBS, GVB, HTM, NS en RET voeren R-net uit. Voor het aanpassen van infrastructuur en haltes wordt samengewerkt met de gemeenten.

Meer informatie over R-net? Kijk op www.rnet.nl