Busreizigers Voorne-Putten, Rozenburg geven goede scores voor EBS    

Busreiziger tevreden over onze chauffeurs

Maandag 23 maart zijn de cijfers van de jaarlijkse OV klantenbarometer voor 2019 gepresenteerd. Met als algemeen cijfer een 7,8 zit de tevredenheid in deze regio op het landelijk gemiddelde. In de waardering voor de afzonderlijke onderdelen zijn veel positieve ontwikkelingen te zien.  ooral de klantvriendelijkheid en rijstijl van onze chauffeurs, de nieuwe bussen en de toegenomen reissnelheid worden erg gewaardeerd.  

Er zijn ook zaken die beter kunnen. Met name de stiptheid van de ritten en de reisinformatie bij vertragingen of omleidingen worden genoemd als verbeterpunt. We zijn hierbij deels afhankelijk van beschikbaarheid van wegen, maar met name waar het de communicatie betreft, werkt EBS momenteel al aan verbeteringen die in 2020 een verschil moeten maken.   

We bedanken al onze reizigers voor deze mooie score! Het is een extra hart onder de riem voor al onze collega’s die doorgaan met hun werk in deze moeilijke tijd, dat hun werk zo positief wordt beoordeeld door onze reizigers. 
 

Over OV-Klantenbarometer 
De OV-Klantenbarometer is een landelijk onderzoek naar de mening van reizigers in stads- en streekvervoer dat elk jaar wordt gehouden door CROW in opdracht van de concessieverlenende overheden. Zie voor meer details de website