Onze vacatures

Onze vacatures

Buschauffeur

Hebbus! Buschauffeur

24 – 40 uur | €3100 | Met of zonder rijbewijs D

Dé baan vol afwisseling, die past bij jouw privéleven. Pak het stuur en je vrijheid in een baan als buschauffeur.
De bus is jouw domein. Je zorgt voor een veilige reis en een prettige sfeer. Daar krijg je ook een hoop voor terug. Goede arbeidsvoorwaarden en de allerleukste collega’s, al zeggen we het zelf. En werktijden die aansluiten bij jouw leven, niet andersom. Een baan vol vrijheid? Hebbus!

Jouw bus
Als buschauffeur heb jij niet alleen het stuur, maar ook de touwtjes in handen. In jouw bus vervoer je iedereen veilig van A naar B. Daarnaast haal jij je energie uit het praatje met de passagiers. Uit het beantwoorden van hun vragen. En het mooiste van dit werk? De afwisseling. Iedere rit is anders en heeft een eigen sfeer. Ook het verkeer verschilt per dag en tijdstip, wat jouw werk lekker uitdagend maakt. Jij geniet van jouw tijd op de weg en van de verschillende bestemmingen. Van uitgestrekte landschappen tot rijden in de stad: alles komt voorbij.

Als buschauffeur ben jij het visitekaartje van jouw bus. En dat betekent dat je altijd netjes voor de dag komt en flexibel bent.

Verder: 

  • Heb je een rijbewijs D of wil je deze op onze kosten halen

Goede arbeidsvoorwaarden en leuk werk? HEBBUS
Bij ons is iedereen welkom. Ben je buschauffeur? Top! Je kan direct starten. Geen ervaring? Geen probleem! Wij gaan je opleiden en zodra je er klaar voor bent, ga je zelfstandig op de bus. Hierbij vertrouwen we op jouw vakmanschap. We vinden het belangrijk dat je met ple-zier naar je werk komt. Ook combineer je jouw werk makkelijk met jouw privéleven, omdat je een wisselend rooster hebt. Klinkt goed, toch?

Werken als buschauffeur biedt veel voordelen. Alle arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao voor het ov. De beste op een rijtje:

  • Een goed salaris van € 3.100,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur)
  • Minimaal 40 vrije dagen
  • 8% vakantiegeld
  • Eindejaarsuitkering van 1,15%  
  • Een vaste eindejaarsuitkering van € 400,- bruto
  • Wisselende diensten, waardoor het werk past in jouw leven
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Rail & OV
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract van onbepaalde tijd
  • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden 

Voor, door en mét mensen
Vanaf dag één ben je onderdeel van een hecht team. We zijn een gezellige mix van diverse collega’s en staan klaar voor elkaar. Niet alleen met hulp, ook met een grapje of een goed gesprek. We zijn een mensgerichte organisatie. De kantine en de eindpunten zijn onze ont-moetingsplek; hier komen we voor, tussen-en na de ritten allemaal samen. Van chauffeur tot directeur. De mens achter de functie staat hier op nummer één, zonder uitzondering. Voor, door en met mensen noemen we dat.

Dit wil ik!
Stuur dan een mail naar solliciteren@ebs-ov.nl en dan gaan wij je bellen voor een kennismaking. Heb je nu al vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel of app met onze recruiter Lotte Sandifort via 06-41612319.