Over ons

Over ons

EBS Public Transportation is een groeiend Nederlands openbaarvervoerbedrijf. Wij verzorgen het openbaar vervoer in de concessies Zaanstreek-Waterland, Voorne-Putten & Rozenburg, Haaglanden en IJssel-Vecht.

Zaanstreek-Waterland

De regio Waterland, ten noorden van Amsterdam, was in 2011 onze allereerste concessie. Sinds 10 december 2023 verzorgen we ook het openbaar vervoer in de Zaanstreek en zijn beide concessies samengevoegd. We rijden hier onder de merknaam MeerPlus in opdracht van de Vervoerregio Amsterdam.

Voorne-Putten & Rozenburg

Sinds december 2018 verzorgen we het streekvervoer in de concessie Voorne-Putten & Rozenburg, met als opdrachtgever de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Haaglanden streek

In augustus 2019 zijn we gestart als streekvervoerder in Haaglanden Streek, ook in opdracht van Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

IJssel-Vecht

Onder de merknaam RRReis verzorgen we het openbaar vervoer in de concessie IJssel-Vecht. In december 2022 zijn we gestart in Noord-Veluwe en Salland. Sinds december 2023 rijden we ook in Flevoland, in de regio IJsselmond en Lelystad.  Deze concessie is ons gegund door de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland.