• A
  • A
  • A

Over ons

Over ons

EBS Public Transportation is een groeiend Nederlands openbaarvervoerbedrijf. Wij verzorgen het openbaar vervoer in de concessies Waterland, Voorne-Putten & Rozenburg, Haaglanden en IJssel-Vecht.

Waterland

De regio Waterland, ten noorden van Amsterdam, was in 2011 onze allereerste concessie. We rijden hier in opdracht van Vervoerregio Amsterdam.

Voorne-Putten & Rozenburg

Sinds december 2018 verzorgen we ook het streekvervoer in de concessie Voorne-Putten & Rozenburg, met als opdrachtgever de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Haaglanden streek

Sinds augustus 2019 zijn we gestart als streekvervoerder in Haaglanden Streek, ook in opdracht van Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

IJssel-Vecht

Onder de merknaam RRReis rijden we sinds december 2022 in de concessie IJssel-Vecht (in eerste instantie Noord-Veluwe en Salland). Deze concessie is ons gegund door de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Vanaf eind 2023...

worden de regio IJsselmond en stadsdienst Lelystad aan de concessie IJssel-Vecht toegevoegd. Op hetzelfde moment breiden we ook uit naar de Zaanstreek door de winst van de concessie Zaanstreek-Waterland.