Tijd voor een nieuwe baan?

Tijd voor een nieuwe baan?

Tijd voor een nieuwe baan? Vier redenen om bij óns in te stappen:

1. We zorgen goed voor je

Wij geloven dat het niet werkt om te beknibbelen op wat jij nodig hebt. Met andere woorden: we geven je een goed salaris met allerlei extra’s. En je krijgt meer dan dat. Ruimte voor nieuwe ideeën, bijvoorbeeld. Loop je ergens tegenaan in je werk? We denken graag met je mee in de oplossing. Deuren staan bij ons standaard open.

Nieuwsgierig naar wat je in joúw baan allemaal krijgt? Check onze vacatures.

2. Korte lijntjes en persoonlijk

OV-bedrijven zijn nog wel eens groot en log. Wij niet. Wilko, de directeur, die naast je op een stoel ploft. Niet te moeilijk allemaal: dat idee. We houden de lijntjes kort en staan open voor verandering. Heeft iemand een nieuw idee en kan het in de praktijk? Dan doen we het.


3. Het gaat goed: we groeien en professionaliseren

Wij zijn een streekvervoerder. We rijden tot nu toe in 4 regio’s: Zaanstreek-Waterland, Voorne-Putten & Rozenburg, Haaglanden Streek en IJssel-Vecht. We zijn hard gegroeid. Dat betekent: meeveranderen. Meer collega’s. Nieuwe dingen proberen. Vallen en weer opstaan. Maar vooral: beter worden.

Check onze vacatures om te kijken waarin jij ons beter kan maken.

4. We zijn steeds duurzamer en inclusiever

Nieuwe Zero Emission-bussen. Duurzame locaties. Collega’s van jong tot oud, met allerlei achtergronden. Ok: we zijn zeker niet perfect. Maar we doen ons stinkende best om mee te bewegen met deze veranderende tijd. Met de veranderende behoeftes van collega’s. En dus ook die van jou.

Genoeg over ons

We zijn vooral benieuwd naar JOU. Kijk bij onze vacatures of er wat voor je tussen zit.


Nieuwsgierig of buschauffeur worden iets voor jou is? Check dan: Kom ook als winnaar uit de bus