E-shuttle

E-shuttle Spijkenisse

van deur tot deur... en nog veel verder!

Reist u in of naar Spijkenisse? Dan kunt u voor het laatste stukje – bijvoorbeeld vanaf de bushalte naar uw huis – kiezen voor de E-shuttle Spijkenisse.

Vier elektrische voertuigen van DAM Nederland, waarmee we u letterlijk voor de deur (of waar u maar wilt) afzetten. Vaak vindt u de tuktuks bij het metrostation maar onze Shuttle-chauffeurs rijden u graag rond in heel Spijkenisse! Bijvoorbeeld om boodschappen te doen, als u minder goed ter been bent. Of om u naar de dagbesteding te brengen. Kleine stukjes dus, naar bestemmingen die lastig met het ov of een taxi te bereiken zijn.

Dubbel duurzaam

De Shuttle-chauffeurs zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met de juiste begeleiding vanuit werkleerbedrijf Voorne-Putten Werkt en DAM Nederland worden opgeleid om duurzaam uit te stromen naar werk. Daarmee komen niet alleen ouderen en mensen met een beperking door de E-shuttle Spijkenisse weer onder de mensen, maar ook de chauffeurs zelf. Dubbel duurzaam dus.

Flexibel en vraaggericht

De E-shuttles rijden van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur en gebruiken metrostation Spijkenisse Centrum als uitvalsbasis. Meestal vindt u hier wel één of meer shuttles om u naar uw bestemming te brengen. De shuttles brengen u van waar u vandaan komt naar waar u maar wilt zijn, binnen Spijkenisse. 

U kunt uw E-shuttle telefonisch reserveren via 06 - 1005 7600 maar u mag de shuttle ook op straat of op het busstation aanhouden.

Reserveren van een shuttle is op basis van beschikbaarheid. Dat kan kort van tevoren. Om zeker te zijn dat er een shuttle beschikbaar is, adviseren wij u om minimaal een uur van tevoren te bellen.

Tarieven

Losse rit: € 2,50

10-rittenkaart: € 22,50

U kunt betalen met behulp van PIN.

Hoe reserveer ik een E-shuttle?

U kunt uw shuttle telefonisch bestellen via 06 - 1005 7600 of u kunt een beschikbare shuttle aanhouden op straat of op het busstation.