Vakantiedienstregeling 'Plus' tot kerstvakantie

Met extra ritten op drukke lijnen en momenten

Tot de kerstvakantie blijven we in Voorne-Putten & Rozenburg rijden volgens de vakantiedienstregeling 'Plus'. Op drukke lijnen en tijden worden er dan extra ritten ingezet.
 

Na de zomer zijn we blijven rijden volgens de vakantiedienstregeling. Inmiddels is besloten om de vakantiedienstregeling 'Plus' te rijden tot en met 24 december a.s. Van 25 december a.s. tot en met 7 januari 2023 geldt de normale schoolvakantiedienstregeling dan weer.

Wat houdt de vakantiedienstregeling Plus in?

Vanaf 31 oktober a.s. rijden we de vakantiedienstregeling met een paar aanvullingen:

  • Extra ritten op lijn 105 (Rozenburg – Brielle – Hellevoetsluis). Hierdoor rijdt in de scholierenspits elk half uur een bus (in plaats van elk uur) 
  • Extra ritten in de spits op lijn 403 en 404.
    Goed om te weten:  de vertrektijden zijn soms met enkele minuten aangepast op deze lijnen in de spits. Kijk voor meer informatie op 9292.nl.

 Plan je reis vooraf in de reisplanner.
 

Waarom rijden we deze vakantiedienstregeling?

Zoals veel andere organisaties en sectoren hebben wij op sommige momenten te maken met personeelstekort, onder meer door de krappe arbeidsmarkt. We willen voorkomen dat we ritten moeten laten uitvallen en onze reizigers een betrouwbare dienstregeling bieden. Daarom blijven we tot de kerstvakantie nog rijden volgens vakantiedienstregeling 'Plus’ .Sommige bussen rijden dan minder ritten. Omdat we daarvoor minder buschauffeurs nodig hebben, kunnen we het personeelstekort zo beter opvangen.