E-shuttle

E-shuttle van deur tot deur... en nog veel verder!

Reis je in of naar Spijkenisse? Probeer eens de E-shuttle. We zetten je voor de deur af. Onze Shuttle-chauffeurs rijden je graag rond in heel Spijkenisse!

De E-shuttle is een elektrisch voertuig van DAM Nederland. Daarmee zetten we je letterlijk voor de deur af (of waar je maar wilt). Onze Shuttle-chauffeurs rijden je ook graag rond in heel Spijkenisse. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen, als je minder goed ter been bent. Of om je naar de dagbesteding te brengen. Kleine stukjes dus, naar bestemmingen die lastig met het ov of een taxi te bereiken zijn.

Waar en wanneer rijdt de E-shuttle?

E-shuttles rijden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 17 uur (Let op: op dit moment rijden er geen e-shuttles op woensdag! We hopen dat we binnenkort weer ma-vr rijden). De shuttles gebruiken metrostation Spijkenisse Centrum als uitvalsbasis. Meestal vind je hier wel één of meer shuttles om je naar je bestemming te brengen. De shuttles brengen je van waar je vandaan komt naar waar je maar wilt zijn, binnen Spijkenisse. 

Hoe reserveer ik de E-shuttle?

Je kunt de E-shuttle telefonisch reserveren via 06 - 1005 7600. Maar je kunt de shuttle ook op straat, of op het busstation aanhouden.
Reserveren van een shuttle is op basis van beschikbaarheid. Dat kan kort van tevoren. Om zeker te zijn dat er een shuttle beschikbaar is, adviseren wij om minimaal een uur van tevoren te bellen.

Tarieven E-shuttle

  • Losse rit: € 2,50

  • 10-rittenkaart: € 22,50

Je kunt betalen met PIN.

Dubbel duurzaam

Onze Shuttle-chauffeurs zijn meestal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met de juiste begeleiding vanuit werkleerbedrijf Voorne-Putten Werkt en DAM Nederland worden opgeleid om duurzaam uit te stromen naar werk. Daarmee komen niet alleen ouderen en mensen met een beperking door de E-shuttle Spijkenisse weer onder de mensen, maar ook de chauffeurs zelf. Dubbel duurzaam dus.