Uitslag OV-klantenbarometer ‘23 

Reizigers waarderen busvervoer Voorne-Putten & Rozenburg met een 7,9

Het openbaar vervoer in heel Nederland wordt door de reizigers nog steeds hoog gewaardeerd. In Voorne-Putten en Rozenburg kreeg het busvervoer in 2023 een 7,9. Het hele landelijke ov werd ook gewaardeerd met een 7,8. Dat blijkt uit de OV-Klantenbarometer 2023, het klanttevredenheidsonderzoek in het ov van CROW-KpVV. 

Vorig jaar had het hele openbaar vervoer te maken met stakingen, fors personeelsgebrek, ziekteverzuim en daardoor veel uitvallende ritten. Desondanks waren de reizigers mild in hun oordeel. De reizigerswaardering in Voorne-Putten & Rozenburg bleef gelijk aan het cijfer in 2022: een 7,9.

Reizigers is gevraagd om allerlei aspecten van onze dienstverlening afzonderlijk een cijfer te geven. Met name klantvriendelijkheid en de informatie in het voertuig scoorden goed. Ook de rijstijl werd goed beoordeeld. 
Er zijn ook zaken die beter kunnen. Met name de drukte van de ritten en de reisinformatie bij vertragingen of omleidingen worden genoemd als verbeterpunt. We werken er continu aan om ook op deze aspecten beter te kunnen presteren.

 

We bedanken al onze reizigers voor deze mooie score!