Over ons

Over ons

EBS in de regio Haaglanden

Vanaf 25 augustus 2019 verzorgt EBS voor de komende 11,5 jaar het openbaar vervoer in de regio Haaglanden. De regio is opgedeeld in 4 deelgebieden met een eigen focus. Het openbaar vervoer in Haaglanden is gericht op snelheid, gemak en duidelijkheid voor reizigers. Het resultaat is een overzichtelijk lijnennet van R-netlijnen, verbindende streeklijnen en stadslijnen en maatwerk, waarmee wij reizen makkelijker maken. De opdrachtgever is Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Wij zijn EBS

Reiziger en kwaliteit voorop
We zijn een ambitieus, snelgroeiend Nederlands openbaar vervoerbedrijf waar de reiziger en kwaliteit voorop staan. Openbaar vervoer betekent bewegen, verbindingen leggen en onderhouden. Méér dan bus alleen. Wij stellen onze reizigers en hun klantreis centraal door makkelijk en snel reizen van deur tot deur te bieden. Reizen is immers geen doel op zich, maar een middel om zo snel mogelijk van begin- tot eindbestemming te komen, waarbij de reis niet begint en eindigt bij de bushalte. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier.

Onze chauffeur is het visitekaartje op de bus. EBS biedt hoogwaardige dienstverlening met een hoge klanttevredenheid als doelstelling en resultaat.

Meer over EBS, onze missie, visie en kernwaarden kun je lezen op onze corporate website.