Hou rekening met uitval van ritten

Door personeelstekort kunnen er helaas soms ritten uitvallen.

Door personeelstekort kunnen er helaas soms ritten uitvallen. Check daarom voor je vertrek de reisplanner en voorkom vervelende verrassingen.


Zoals veel andere organisaties en sectoren hebben wij helaas te maken met personeelstekort. Dat komt door de krappe arbeidsmarkt. Soms vallen er daarom busritten uit. Omdat er op dat moment gewoon te weinig chauffeurs beschikbaar zijn.

Wat doen we daar aan?

We willen natuurlijk zo min mogelijk overlast voor onze reizigers. Daarom zorgen we er zo goed mogelijk voor dat er niet meerdere ritten van één buslijn achter elkaar uitvallen. Zo proberen we ervoor te zorgen dat buslijnen regelmatig blijven rijden. Helaas kunnen we niet beloven dat dat altijd lukt.

De informatie over rituitval staat in de reisplanners en op elektronische halteborden (DRIS).
Check kort voor je reis een reisplanner, zoals 9292. Doe dat liefst de avond vooraf, maar ook ’s ochtends nog. Als wij op tijd weten dat een rit uitvalt, geven wij dit meteen door. Reisplanners als 9292 passen het reisadvies daar dan op aan. 

We doen zo ons uiterste best om de reisinformatie steeds bij te werken. Maar er kunnen altijd op het laatste moment ritten uitvallen, of andere aanpassingen zijn. 


Plan voor vertrek je reis van deur tot deur in een reisplanner (zoals 9292).