Werken bij EBS

Open Dag op 12 oktober

Voor de regio Purmerend (Waterland) gaan we weer opleiden en organiseren hiervoor op dinsdag 12 oktober (15.30 tot 20.30) een open dag! Meld je nu aan en ontdek of deze baan en EBS bij je past!


 

Werken bij EBS? Op deze pagina vind je informatie over onze vacatures.

Vacatures Buschauffeur

Wil je een baan als buschauffeur bij EBS? Je kunt via Randstad bij ons aan de slag! Ga naar de website van  Randstad voor meer informatie.

 

Vacatures overig

Werkplaatsmanager, concessie Haaglanden (Zoetermeer)   -  geplaatst 18/5/21
Voor afdeling techniek in Haaglanden (Zoetermeer) zoeken we een Werkplaatsmanager. Met een klein team onderhouden wij ons wagenpark in onze goed uitgeruste werkplaats.
Als Werkplaatsmanager geef je leiding aan totaal 13 medewerkers op de vestigingen Zoetermeer, Den Hoorn en Spijkenisse. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark van de
concessie. Je realiseert het gewenste onderhoudsniveau en bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het afgesproken budget.

Lees meer in de vacature (pdf)

Bedrijfswagen monteur, concessie Haaglanden (Zoetermeer) - geplaatst 5/7/21
Voor afdeling techniek in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste bedrijfswagen monteur. Bij de concessiewisseling in 2019 hebben wij heel nieuw wagenpark aangeschaft, met de merken Mercedes, VDL. Deze bussen rijden op gas of rijden elektrisch. Met een klein team onderhouden wij dit moderne wagenpark in onze goed uitgeruste werkplaats.

Lees meer in de vacature (pdf)

Meewerkend voorman, concessie Haaglanden (Zoetermeer) - geplaatst 5/7/21
Voor afdeling techniek in Zoetermeer, zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkend voorman. Bij de concessiewisseling in 2019 hebben wij heel nieuw wagenpark aangeschaft, met de merken Mercedes, VDL. Deze bussen rijden op gas of rijden elektrisch. Met een klein team onderhouden wij dit moderne wagenpark in onze goed uitgeruste werkplaats.

Lees meer in de vacature (pdf)

Open sollicitaties en vragen

Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur een e-mail naar EBS. Heb je vragen over of interesse in een functie? Neem contact op met: hr@ebs-ov.nl