Werken bij EBS

Werken bij EBS? Op deze pagina vind je informatie over onze vacatures.

Vacatures Buschauffeur

Wil je een baan als buschauffeur bij EBS? Je kunt via Randstad bij ons aan de slag! Ga naar de website van  Randstad voor meer informatie.

 

Vacatures overig

Werkplaatsmanager, concessie Haaglanden (Zoetermeer)   -  geplaatst 18/5/21
Voor afdeling techniek in Haaglanden (Zoetermeer) zoeken we een Werkplaatsmanager. Met een klein team onderhouden wij ons wagenpark in onze goed uitgeruste werkplaats.
Als Werkplaatsmanager geef je leiding aan totaal 13 medewerkers op de vestigingen Zoetermeer, Den Hoorn en Spijkenisse. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark van de
concessie. Je realiseert het gewenste onderhoudsniveau en bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het afgesproken budget.

Lees meer in de vacature (pdf)

Werkplaatsmanager, concessie Waterland (Purmerend)  - geplaatst 18/5/21
Voor afdeling techniek in Waterland (Purmerend) zoeken we een Werkplaatsmanager. Met een klein team onderhouden wij in onze goed uitgeruste werkplaats ons wagenpark. Als Werkplaatsmanager geef je leiding aan totaal 13 medewerkers op de vestiging Purmerend. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark van de concessie. Je realiseert het gewenste onderhoudsniveau en bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het afgesproken budget.

Lees meer in de vacature (pdf)

Open sollicitaties en vragen

Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur een e-mail naar EBS. Heb je vragen over of interesse in een functie? Neem contact op met: hr@ebs-ov.nl