• A
  • A
  • A

Wij zijn EBS

Wij zijn EBS
Een ambitieus snelgroeiend Nederlands openbaar vervoerbedrijf waarbij de reiziger en kwaliteit voorop staan. Openbaar vervoer betekent bewegen, verbindingen leggen en verbindingen onderhouden. Meer dan bus alleen. Wij stellen onze reiziger en haar klantreis centraal door makkelijk en snel reizen van deur tot deur te bieden. Reizen is immers geen doel op zich, maar een middel om zo snel mogelijk van je begin- tot eindbestemming te komen. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier. Onze chauffeur is het visitekaartje op de bus, waarbij de reis niet begint en eindigt bij de bushalte. EBS biedt hoogwaardige dienstverlening met een hoge klanttevredenheid als doelstelling en resultaat.

Missie
Mensen zo makkelijk, prettig en snel mogelijk naar hun plek van bestemming brengen op een duurzame manier

Visie
Door de reiziger ├ęcht centraal te stellen om een naadloze reis te realiseren, zowel voorafgaand, tijdens als na de reis wil EBS:

  • meer en meer tevreden reizigers doordat zij een uitmuntende klantreis ervaren;
  • trotste medewerkers en partners die het verschil maken voor de reiziger;
  • tevreden opdrachtgevers die hun doelen gerealiseerd zien.

Wij denken mee met onze opdrachtgevers en zijn altijd op zoek naar een nog betere invulling van de maatschappelijke functie van mobiliteit. Door samenwerking met andere vervoerders en mobiliteitsaanbieders en door in te spelen op technologische ontwikkelingen biedt EBS de reiziger steeds een eigentijds product.