• A
  • A
  • A

Wij zijn EBS

Over ons

Reiziger en kwaliteit voorop

We zijn een ambitieus, snelgroeiend Nederlands openbaar vervoerbedrijf waar de reiziger en kwaliteit voorop staan. Openbaar vervoer betekent bewegen, verbindingen leggen en onderhouden. Méér dan bus alleen. Wij stellen onze reizigers en hun klantreis centraal door makkelijk en snel reizen van deur tot deur te bieden. Reizen is immers geen doel op zich, maar een middel om zo snel mogelijk van begin- tot eindbestemming te komen. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier.

Onze chauffeur is het visitekaartje op de bus, waarbij de reis niet begint en eindigt bij de bushalte. EBS biedt hoogwaardige dienstverlening met een hoge klanttevredenheid als doelstelling en resultaat.

Missie
Mensen zo makkelijk, prettig en snel mogelijk naar hun plek van bestemming brengen. Op een duurzame manier.

Visie
Wij stellen de reiziger écht centraal. Dat doen we door alles voor, tijdens en na uw reis, naadloos te laten verlopen. Daarmee streven we naar:

  • meer en meer tevreden reizigers doordat zij een uitmuntende klantreis ervaren;
  • trotse medewerkers en partners die het verschil maken voor de reiziger;
  • tevreden opdrachtgevers die hun doelen gerealiseerd zien.

Wij denken mee met onze opdrachtgevers en zijn altijd op zoek naar een nóg betere invulling van de maatschappelijke functie van mobiliteit. Door samenwerking met andere vervoerders en mobiliteitsaanbieders en door in te spelen op technologische ontwikkelingen biedt EBS de reiziger steeds een eigentijds product.