• A
 • A
 • A

Onze vacatures

Marketeer Tickets & Revenues


Marketing is onmisbaar binnen een organisatie en al helemaal als er groeiambities zijn. Voor onze afdeling Marketing, Verkoop en Communicatie zijn we op zoek naar een marketeer die zich focust op reizigersopbrengsten. Iets voor jou?

Vanwege de groei van EBS zijn we op zoek naar een marketeer tickets & revenues (part time: 16-24 uur). Als marketeer bij EBS lever je een belangrijke bijdrage aan het continueren en uitbreiden van de reizigersopbrengsten in één of meerdere OV-concessies.

De afdeling Verkoop, Marketing & Communicatie bestaat nu uit 10 medewerkers. Doordat EBS geen hoofdkantoor heeft is het makkelijk om te werken op één van onze vestigingen binnen de concessies. Overleggen vinden zowel live als online plaats.

Je zal veel gaan samenwerken met Walter, die al een aantal jaren als marketeer tickets & revenues werkzaam is voor EBS. Jullie vormen een team en samen verdelen jullie de verantwoordelijkheden die deels regionaal en deels landelijk zijn. Er is daarin veel vrijheid.

Wie beter dan Walter zelf kan aangeven wat je als marketeer tickets & revenues gaat doen:

‘Binnen EBS houd ik mij als marketeer bezig met tickets, tarieven en reizigersopbrengsten in meerdere concessies. Dat is een breed en divers aandachtsveld. Enerzijds breng ik klantwensen in beeld om daar passende kaartjes, producten en tarieven bij te ontwikkelen. Het nieuwe OV-betalen (OVpay) levert veel nieuwe mogelijkheden op voor flexibele, eenvoudige producten die nog beter aansluiten bij de behoeften van reizigers. Om die producten te ontwikkelen is creativiteit nodig, maar tegelijk ook analytisch inzicht.

Anderzijds ben ik als data-analist aan het werk met allerlei soorten data. Denk hierbij aan OV-chipkaarttransacties, verkoopcijfers en financiële rapportages om de reizigersontwikkelingen te volgen en interpreteren. Daarbij stel ik de opbrengsten-budgetten op voor het volgend jaar, prognoses voor de komende maanden en analyseer ik lange termijn effecten van bijvoorbeeld COVID-19. Ook neem ik deel aan overleggen over verdeling van opbrengsten van abonnementen die bij meerder vervoerders geldig zijn.

Ik werk veel samen met collega’s van veel verschillende afdelingen (klantenservice, ICT, Competence center/vervoerkunde, Finance, concessie operatie en marketing en communicatie collega’s). Daarnaast heb ik regelmatig contact met externe partijen zoals opdrachtgevers, gemeenten, andere vervoerbedrijven, Translink, etc.

Het bijzondere van EBS is dat ik deze rollen in één functie kan combineren. EBS is een platte organisatie met veel korte lijntjes. Dat merk ik in overleggen samen met andere vervoerders. Als marketeer tickets & revenues ben ik bij veel verschillende overleggen aanwezig, en zie daarin veel handige dwarsverbanden. Ook geeft EBS mij het vertrouwen en mandaat om zelfstandig deze gesprekken met andere vervoerders te voeren.’

 

Wat kan je van ons verwachten

 • Een baan bij een groeiende organisatie waarin je jezelf verder kan ontwikkelen, en ook waar verbeteringen en ideeën gewaardeerd worden.
 • De CAO OV
 • Inschaling salaris tussen de € 3.464,92 - € 4.624,45 bruto per maand op fulltime basis en ervaring) dit is exclusief vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt een laptop en telefoon ter beschikking.
 • Tussen de 23 en 29 vakantiedagen en 17-26 ATV dagen (afhankelijk van je leeftijd) bij een fulltime contract  (naar rato toe te passen op part time uren)
 • Pensioensopbouw bij 1 van de betere pensioenfondsen: Rail & OV
 • Heel veel leuke collega’s bij EBS.
 • Na 1 jaar zal je contract automatisch overgaan naar onbepaalde tijd bij goed functioneren.
   

Wat wij van jou verwachten:

 • Een opleiding richting marketing, finance, commerciële economie, o.i.d. is gewenst;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent proactief, overtuigend en communicatief sterk en mensen werken graag met je samen;
 • Je kan snel schakelen tussen taken;

 

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met Walter Brands (Marketeer) via het telefoonnummer: 06-11797807 of per mail: walter.brands@ebs-ov.nl

Of met Jasper Vermeer (Manager afdeling Marketing, Verkoop en Communicatie) via het telefoonnummer: 06-11743452 of per mail: jasper.vermeer@ebs-ov.nl

Toch maar gelijk reageren? Dan ontvangen wij graag voor 30 juni jouw motivatie en CV via: solliciteren@ebs-ov.nl

 

De sollicitatie is zowel intern als extern geplaatst

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld