• A
  • A
  • A

Onze vacatures

Bedrijfswagenmonteur bus (Zoetermeer)

voor onze moderne werkplaats in Zoetermeer

In Nederland verzorgt EBS  het openbaar vervoer in de concessies Waterland, Haaglanden Streek, Voorne-Putten & Rozenburg en sinds december 2022 ook in de regio IJssel-Vecht. In december 2023 komen daar IJsselmond, Lelystad en Zaanstreek bij. Dan groeien we  naar een bedrijf met 2200 medewerkers die in verschillende concessies het openbaar vervoer verzorgen.

Onze missie is om met betrokken medewerkers te zorgen voor de hoogste klantbeleving en een gezond rendement door het aanbieden van duurzame mobiliteit, die maximaal bijdraagt aan de omgeving. We doen dit voor, door en met mensen.

De cultuur bij EBS kenmerkt zich door korte lijnen, aanpakken en realiseren. We helpen elkaar en zijn niet beroerd stappen extra te zetten. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.


De functie

Voor onze vestiging in Zoetermeer zijn we op zoek naar een monteur die het team van 6 komt versterken. We onderhouden hier de bussen uit onze vloot waaronder de Mercedes aardgas en de elektrische VDL. Jij zal je bezig houden met het stellen van diagnoses, opsporen van storingen, zelfstandig repareren van bussen en periodiek onderhoud plegen maar ook service. Ook zal je las- of constructiebank werkzaamheden gaan verrichten.

Wat je van ons kan verwachten

Een baan bij een groeiende organisatie waarin je jezelf verder kan ontwikkelen, en ook waar verbeteringen en ideeën gewaardeerd worden. Een goede inwerkperiode, een training NEN9140. De CAO OV is van toepassing op deze functie waardoor de inschaling qua salaris zal zijn in loonschaal 5 (€ 2.307,60 en € 3.219,73 bruto per maand op fulltime basis) dit is exclusief vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Tussen de 23 en 29  vakantiedagen  en 17-26 ATV dagen (afhankelijk van je leeftijd)bij een fulltime contract, pensioensopbouw bij Rail & OV en uiteraard zijn er heel veel leuke collega’s. Na 1 jaar zal je contract automatisch overgaan naar  onbepaalde tijd bij goed functioneren. 

Wat wij van jou verwachten:

  • Je bezit het diploma Bedrijfswagen Monteur of leert hier op dit moment voor
  • Je hebt enige ervaring als Bedrijfswagen Monteur
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, rijbewijs D is een pré 
  • Je bent bereid om in een onregelmatig rooster te werken
  • Je kunt zelfstandig werken, je bent in staat om elektronische systemen te doorgronden
  • Je bent een doorzetter, initiatiefnemer en iemand die in groepsverband kan werken

Reageren of vragen?

Neem dan contact op met Robin Borgmeijer: 06 38 17 15 49 of robin.borgmeijer@ebs-ov.nl.

Bij interesse ontvangen we graag voor 24 maart jouw reactie met cv. Dit kun je mailen naar: solliciteren@ebs-ov.nl