OV-ambassadeurs

In Voorne-Putten & Rozenburg zijn er OV-ambassadeurs die je kunnen ondersteunen en adviseren bij je reis met het openbaar vervoer.

Hoe kunnen de OV-ambassadeurs je helpen?

De OV-ambassadeurs  geven desgewenst reisinformatie, helpen je bij het overstappen, helpen bij het opwaarderen van je OV-chipkaart, geven tips voor het reizen met je bankpas, etc.

Waar en wanneer zijn de OV-ambassadeurs beschikbaar?

Op dinsdag en donderdag van 11.00 - 13.00 is er een OV ambassadeur op het Metro station bij Spijkenisse om vragen te beantwoorden en je op weg te helpen. Na een aantal weken zullen wij de Pilot evalueren en kijken of we hier een vervolg aan kunnen geven en in welke mate.

Maak een afspraak

Een afspraak maken met een OV-ambassadeur kan ook. Je kunt een afspraak maken voor maandag, dinsdag donderdag en vrijdag tussen 10.00-14.00.  
Wil je een afspraak maken, of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar ovambassadeurs@ebs-ov.nl of bel: 06-39608290 of 06-39781484 

Achtergrond pilot

De OV-ambassadeurs worden de komende tijd door EBS in Voorne-Putten & Rozenburg ingezet in het kader van een pilot. Het doel is om te bekijken of wij op deze manier onze reizigers nog beter kunnen helpen en begeleiden in het openbaar vervoer. Op die manier willen we het ov in de regio nog beter toegankelijk maken voor iedereen.