Zin in een topbaan? Kom naar de open dag op 13 juli!

Stel je eens voor! Een afwisselende baan waarbij je iedere dag nieuwe mensen ontmoet en een hoop vrijheid krijgt. Een baan waar je zelf de verantwoordelijkheid hebt en niemand over je schouder meekijkt. Dát is buschauffeur zijn. Altijd vooraan zitten. Klinkt als een topbaan en dat is het ook!
 

Wil jij die topbaan?

Voor Voorne-Putten en Haaglanden zoeken we chauffeurs (in het bezit van rijbewijs D en code 95) én kandidaten die opgeleid willen worden tot buschauffeur.
Ben jij gastvrij, dienstverlenend, makkelijk in de omgang en zelfstandig? Dan ben je een geschikte kandidaat, als je ook voldoet aan deze praktische voorwaarden:

  • Je bent al in het bezit van minimaal Rijbewijs B. Heb je ook rijbewijs D en code 95? Dan zien we je reactie ook graag tegemoet!
  • Je bent 19 jaar of ouder
  • je hebt minimaal LBO/VMBO-niveau
  • je beheerst de Nederlandse taal goed
  • je bent klantvriendelijk
  • je hebt een representatief voorkomen

Buschauffeur zijn betekent dat je werkt op onregelmatige werktijden. Dus ook in de avond, op feestdagen en in het weekend. Maar dat heeft ook voordelen. Je houdt lekker veel tijd over voor belangrijke dingen. Zoals je gezin, studie of je hobby's. En de extra toeslagen die je ermee verdient, zijn mooi meegenomen.

Heb jij interesse? Kom dan naar de Open Dag!

Datum en tijd: zaterdag 13 juli, 11.00-15.00 uur
Plaats: Hofweg 22, Spijkenisse

Meer informatie?

Mail naar buschauffeur@nl.randstad.com voor meer informatie!

EBS verzorgt al het openbaar vervoer in Voorne-Putten (Spijkenisse en Hellevoetsluis). Vanaf 25 augustus 2019 rijden we ook in Haaglanden (Den Hoorn, Zoetermeer en Den Haag).