Kom ook als winnaar uit de bus!

Op zoek naar een afwisselende baan met veel vrijheid en een geweldig salaris? Waar je elke dag nieuwe mensen ontmoet en samenwerkt met leuke collega’s? Word buschauffeur bij EBS en kom als winnaar uit de bus!

Waarom is dit zo’n geweldige baan?

Goed te combineren met je gezin, hobby of studie!
Dit is geen 9-tot 5-baan. Je werkt wisselende uren (diensten) die je voor een flink deel zelf kunt bepalen. Je kunt full- of parttime werken en je weet ruim van te voren hoe je diensten eruit zien. Zodat je bijvoorbeeld je kinderen naar school of sport kunt brengen, of kunt ophalen.

Lekker veel vrije dagen!
Je hebt elk jaar maar liefst 40 tot 54verlofdagen. Dat is inclusief ATV-dagen (op fulltime basis en natuurlijk afhankelijk van je leeftijd). 

Je krijgt een uitstekend salaris!
Je verdient € 3.100 – 3.650 bruto per maand (op fulltime basis), inclusief toeslagen. Mét fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering

En verder ook nog!
Goede regelingen, goed pensioen en veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Solliciteren? Dat kan meteen hier >>

Hoe werkt het?

 • Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je (als alles goed gaat) na 1 jaar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Heb je al een rijbewijs D? Dan kun je vrijwel meteen aan de slag!
 • Heb je nog geen Rijbewijs D? Dan regelen wij je opleiding. Dat kan via ons, of via een uitzendbureau.
 • Je kunt bij EBS aan de slag
  • in regio Den Haag,
  • in Zaanstreek-Waterland (regio Amsterdam) waar we rijden voor MeerPlus,
  • of in regio IJssel-Vecht waar we rijden voor RRReis.

Jouw profiel

 • Je hebt tenminste LBO, MAVO of VMBO niveau
 • Je bent verantwoordelijk
 • Je kunt goed samenwerken
 •  Je bent dienstverlenend en betrokken

Het vak van buschauffeur

Jij helpt mensen op weg en dat is belangrijk werk. Jij zorgt voor dat beetje extra service onderweg, in jouw bus. Als chauffeur ben jij de baas in jouw bus en dat betekent veel verantwoordelijkheid. In veel situaties moet je zelf de knoop doorhakken, of een oplossing vinden. Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. De medewerkers op de vestiging en van de Regiecentrale staan altijd voor je klaar.  

Je werkt met wisselende uren (diensten) en roosters. Daarbij proberen we om zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren. En heb je meer in je mars? Dát vinden we mooi. We stimuleren en helpen je graag om door te groeien. We vinden het ook fijn als medewerkers meedenken. Zie je ruimte voor verbeteringen? Je mening en inbreng worden gewaardeerd.

Heb je nog vragen? Mail naar solliciteren@ebs-ov.nl


Over EBS

EBS is een snelgroeiend OV-bedrijf. Op dit moment verzorgen we het busvervoer in de regio Zaanstreek-Waterland, Haaglanden,  Voorne-Putten & Rozenburg en voor RRReis in IJssel-Vecht

EBS is een divers en inclusief bedrijf. Voor, door en met mensen. Onze kernwaarden ‘Mensgericht,’ ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘Betrouwbaar’ staan centraal in hoe we met elkaar omgaan op en rond het werk. Je werkt met collega’s met verschillende achtergronden. Kijk je met een open blik en ben je nieuwsgierig naar een ander? Dan voel je je thuis bij ons.

EBS investeert in een duurzame toekomst en innovatieve ontwikkelingen. Met bijvoorbeeld onze zero emissie-bussen. We investeren ook in de introductie van nieuwe technologie, zoals de OVpay- betaalmethode. Vind je dat mooi? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.